Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Ο Βαγγέλης...αν και λίγη σημασία έχουν τα ονόματα, είναι ένας από τους χιλιάδες "τυχερούς" αυτών των περιοχών που επέζησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές..

Ο Βαγγέλης δεν βίωσε την φρίκη της κατάστασης μόνο εκείνη την μέρα, συνεχίζει και την βιώνει σήμερα και θα συνεχίσει να την βιώνει και για το μέλλον, καθώς πέρα από τις βαθιά χαραγμένες αναμνήσεις που θα έχει από αυτό το τραγικό γεγονός, δυστυχώς κάηκε ολοσχερώς και η μοναδική κατοικία στην οποία ζούσε τα τελευταία χρόνια. Ο Βαγγέλης χρόνια γνωστός φίλαθλος της ομάδας μας χρειάζεται..

Δεν χρειάζεται λύπηση ούτε ελεημοσύνη..ΜΟΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και μάλιστα ΑΤΡΟΜΗΤΗ..!!

Τα λόγια είναι περιττά και αναγνωρίζοντας την εντυπωσιακή συμμετοχή όλων αυτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συνδέσμου τις προηγούμενες μέρες για αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους, αποφασίσαμε την Πέμπτη 2/8 στον ευρωπαϊκό αγώνα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ να βοηθήσουμε έναν πιο κοντινό μας άνθρωπο. Έτσι λοιπόν στο ημίχρονο του αγώνα θα κυκλοφορήσουν κουτιά οικονομικής ενίσχυσης, όπως και στο παρελθόν, στα οποία ο καθένας θα μπορεί να ενισχύσει όσο θέλει και μπορεί. Άλλωστε ο καθένας θα μπορούσε να βρίσκεται στην θέση του..

Τέλος μην ξεχνάτε ακόμα και το ελάχιστο πολλές φορές για κάποιους, ίσως για κάποιους άλλους είναι το σημαντικότερο όλων..!!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ