ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!

Εκεί που τελειώνει η λογική..αρχίζει η κόλαση του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα..αρχές Οκτώβρη ήταν, πρώτη αγωνιστική για την φετινή χρονιά για την ομάδα μπάσκετ του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και η περατζάδα χωρίς συνοδεία, ανενόχλητοι στο αλκαζάρ και στο "άβατο" της τυρούπολης σήμανε την αρχή μιας χρονιάς..της καλύτερης των τελευταίων ετών.

Και πράγματι έτσι είναι. Με τις παρουσίες μας σε όλα τα γήπεδα, κλειστά ανοιχτά, τα χιλιόμετρα στις εθνικές, πορείες στις γειτονιές της Αθήνας, πολλές φορές να βρισκόμαστε σε 2 γήπεδα παράλληλα, για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και πάντα μόνοι μας..όπως τόσα και τόσα χρόνια..να το αποδεικνύει..

Το Σάββατο λοιπόν το μεγαθήριο που λέγεται ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ αντιμετωπίζει ξανά μετά από 4 μήνες, εντός έδρας κάποιο χωριό ονομαζόμενο λάρισα. Με την ομάδα μόνη της αήττητη στην κορυφή, με 15 στα 15 και πάντα με το όπλο του μαζί, τον 6ο παίχτη του σε κάθε αγώνα, τον κόσμο του, το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ το Σάββατο παίρνει ακόμα μια νίκη.

Δεν μπορείς να λείψεις. Παίζει η γειτονιά σου, η πόλη σου..το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ σου. Όπως σε κάθε εντός έδρας έτσι και αυτό το Σάββατο η κόλαση του κλειστού..περιμένει. Το πέταλο του κλειστού, εκεί όπου έχεις ζήσει στιγμές χαράς, υπερηφάνειας αλλά και λύπης σε περιμένει ξανά. Εσύ και "αυτό", ξέρετε καλά τον λόγο.Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ

38 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN