ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ..ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ..!!

 

Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στον ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΟ κόσμο. Σε αυτό τον κόσμο που δεν έχει αφήσει ποτέ τις ομάδες του να παίξουν μόνες τους, σε αυτό το κόσμο που σε δύσκολες επόχες βγήκε μπροστά και στήριξε την ομάδα του οσο κανείς. Σε αυτό τον κόσμο που τα πέτρινα χρόνια ανέλαβε διοικητικά τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και τον ανέβασε κατηγορία, σε αυτό τον κόσμο που πήρε απο το χέρι τον Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ πριν λίγα χρόνια και τον ανέβασε ξανά στην Α'1..και το ξανακάνει. Σε αυτό τον κόσμο που δεν έχει μασήσει απο γ' εθνικές και ήταν εκεί γράφοντας χιλιόμετρα για την ιδέα του σε ολα τα τσιμέντα, σε ολα τα γήπεδα σε ολα τα κλειστά.

Το Σάββατο λοιπόν το μεγαθήριο που λέγεται ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, αγωνίζεται στην έδρας μας, στην κόλαση του κλειστού μας στις 17:00. Με σπασμένα φρένα επιστρέφει στην Α'1 και το κλειστό ξαναθυμίζει παλιές καλές εποχές. Το πεταλάκι του κλειστου μας περιμένει..δεν μπορείς να λείψεις..!!

Το ψυχιατρείο την Κυριακή ανοίγει στις 17:15 και οι πιστοί θα είναι εκεί απο νωρίς για την απαραίτητη προετοιμασία. Μετά τις τελευταίες νίκες και κερκιδάρες σε ρίζουπολη και ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ με την πρόκριση στους 8 του κυπέλου, ομάδα και κόσμος είναι έτοιμοι να προσφέρουν ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΗ ΤΡΕΛΑ όπως μονο αυτοί ξέρουν. Γεμίζουμε το γήπεδο, παίρνουμε ακόμα μια νίκη και κρατάμε την ομάδα στα ψηλά. Η ομάδα το αξίζει, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις..ραντεβού στο ψυχιατρείo.

Tην Κυριακή ξεκινάει και επίσημα η αγωνιστική σεζόν για την ομάδα του πόλο. Η ομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της με εκτός έδρας αγώνα με τον ιωνικό στις 13:00. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ γερά, φέτος έχει μόνο άνοδο.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ..!!

FENTAGIN 1980