ΣΥΝΕΧΙΖΟΥME ΔΥΝATA..!!

Στον αγώνα ενάντια στον Απόλλωνα, την αγωνιστική που μας πέρασε, αναρτήθηκαν δύο πανιά/μηνύματα στο κομμάτι της εξέδρας μας. Το ένα πανό αναφερόταν στους οπαδούς του απόλλωνα και συγκεκριμένα έγραφε : ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ BASSO RANGO. Για όσους δεν γνωρίζουν οι Basso Rango είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλων Σμύρνης που, αν και ολιγάριθμοι ως σύνολο όλα αυτά τα χρόνια, έχουν συμμετάσχει σε κοινές δράσεις για διάφορα οπαδικά θέματα όπως επίσης έχουν κάνει και δημόσιες τοποθετήσεις για το μοντέρνο ποδόσφαιρο και τα όποια δεινά τραβάει ο οπαδός των ημερών μας. 
Προφανώς η στάση τους ως οπαδοί ενοχλεί τους από πάνω, οι οποίοι θέλουν να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια ανενόχλητοι. Χωρίς πολλά πολλά η διοίκηση της ομάδας απαγόρευσε την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο με ονομαστικούς περιορισμούς. Αυτή η κίνηση μας αφορά όλους ως οπαδούς στο σύνολο. Η νομική δικλείδα που χρησιμοποίησε η συγκεκριμένη ΠΑΕ, εν δυνάμει μας αγγίζει όλους, καθώς αφήνει το περιθώριο στον εκάστοτε πρόεδρο να πράξει αναλόγως, σε περίπτωση που κάποιοι σταθούν εμπόδιο για τον ίδιο. Στεκόμαστε δίπλα στους Basso Rango και σε οποιονδήποτε οπαδό η οπαδικό σύνολο, που αντιμάχεται με ανιδιοτέλεια τον πόλεμο που δεχόμαστε καθημερινά ως κίνημα. ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ..!!

Το άλλο πανό που σηκώθηκε ήταν για τον Περιστεριώτη Αντιφασίστα Νίκο Α. Η περίπτωση του Νίκου είναι ένα γνωστό στον κόσμο του αγώνα σενάριο, στο οποίο εμπλέκονται οι συνήθεις ύποπτοι –μπάτσοι, δικαστικό σύστημα, κράτος. Μετά την πορεία για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτεμβρίου του 2014, το μπλοκ διαδηλωτών στο οποίο βρισκόταν ο Νίκος δέχτηκε επίθεση από τους συμμορίτες της ομάδας "δέλτα" και ενώ στο σημείο επικρατούσε πλήρης ηρεμία. Με τα πολλά ο Νίκος βρέθηκε να σέρνεται στις δικαστικές αίθουσες και με διαδικασίες φαρσοκωμωδίας να κατηγορείται πρωτόδικα με 6 χρόνια φυλάκιση. Θεωρούμε χρέος μας ως άνθρωποι οι οποίοι καθημερινά αγωνίζονται για την ελευθερία τους, εντός και εκτός γηπέδου, να στεκόμαστε δίπλα σε οποιονδήποτε λειτουργεί με τον ίδια λογική. Ευχόμαστε το επόμενο εφετείο να είναι και η τελευταία ταλαιπωρία του Νίκου.

Υγ. Αύριο Κυριακή ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός για να δούμε όλοι μαζί τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον αρη.

FENTAGIN 1980