ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-λαμία 3-0

 

Πρώτη νίκη της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ για το πρωτάθλημα με πολύ καλή εμφάνιση και σκορ 3-0 απέναντι στη λαμία.
Μπορεί τα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών να μην ήταν τόσο ικανοποιητικά και αυτό να έφερε κάποια απογοήτευση στο κόσμο,όμως για ακόμα ένα Σάββατο ήταν εκεί χειροκρότησε,φώναξε ακόμα πιο δυνατά για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και με την παρουσία του βοήθησε ώστε να έρθει η νίκη.
Καμία στεναχώρια,καμία αρνητική κριτική στηρίζουμε την ομάδα και τους παίκτες και είμαστε βέβαιοι πως η αντεπίθεση ξεκίνησε.
Συνεχίστε με το ίδιο πάθος και τσαμπουκά,συνεχίστε να μας καυλώνετε,ομάδα και κόσμος ενωμένοι.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
FENTAGIN 1980

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-λαμία 18:15 (23/9/2017)

Μετά την νίκη επί της κέρκυρας για το κύπελλο το Σάββατο η ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ αντιμετωπίζει σε εντός έδρας αγώνα τη λαμία.Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.Δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της,γι'αυτό πάμε να το δείξουμε για ακόμα μια φορά.Γεμίζουμε το γήπεδο και παίρνουμε την νίκη.

90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-κέρκυρα 16:00 (20/9/2017) (Κύπελλο)

Βρωμιά,μπίζνα,στημένα,ξέπλημα..αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρό σας.Για τα δικά σας κέρδη,τηλεοπτικά και οχι μόνο,γινόμαστε μάρτυρες για άλλη μια φορά σε αυτο το αισχρό μοντέρνο ποδόσφαιρο.
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ αγωνίζεται αύριο Τετάρτη στις 4 σε αγώνα κυπέλου με την κέρκυρα.Όλοι ξέρουμε οτι η ημέρα και η ώρα ειναι πολύ δύσκολη αλλά κάνουμε τα πάντα για να βρεθούμε κοντά στην ομάδα.
Καθαρίζουμε απο νωρίς τον αγώνα.Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.

Σελίδες

Subscribe to fentagin RSS