ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η σεζόν 2018-19 τελείωσε πριν λίγες ημέρες και για το τμήμα της υδατοσφαίρισης. Εκεί δυστυχώς δεν τα πήγαμε καλά, αφού στην παρθενική μας εμφάνιση στην Α1’ χάσαμε την παραμονή στα πλέι αουτ όπου και αντιμετωπίσαμε τον Ν.Ο. Χιου. Μια χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα, αλλά και με την ξαφνική αποχώρηση του προπονητή που είχε ταυτιστεί με το τμήμα. Σίγουρα, αγωνιστικά η ομάδα συγκέντρωσε εμπειρίες, αλλά είμαστε σίγουροι ότι άξιζε και μπορούσε πολλά παραπάνω.

Εμείς από πλευράς μας, σταθήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα δίπλα στο τμήμα, αφού η ταυτόχρονη διεξαγωγή των περισσότερων αγώνων με μπάσκετ και ποδόσφαιρο δεν μας άφηνε περιθώριο για κάτι καλύτερο, ενώ τα όσα εσωτερικά και σοβαρά ζητήματα προέκυψαν εν μέση της χρονιάς, προσπαθήσαμε να τα αφήσουμε έξω από την ομάδα και το αγωνιστικό κομμάτι. Θεωρούμε ότι το πόλο έχει μέλλον στην πόλη -ας το καταλάβει αυτό και ο δήμαρχος- και πιστεύουμε ότι αν οι συνθήκες (ωράριο και χώρος προπόνησης) βελτιωθούν τότε θα επιστρέψουμε σύντομα στην θέση που αναλογεί σε ένα τμήμα του Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ..!!

Επίσης είμαστε σίγουροι, ότι άνθρωποι που έκαναν τραγικά λάθη που σίγουρα κόστισαν σε βαθμούς αλλά και ψυχολογία για το περιστεριώτικο πόλο, θα πάρουν τον δρόμο τους..Αν θυμόντουσαν να παίρνουν μαζί τους τα δελτία, όπως τα προεκλογικά τους φυλλάδια στον τελευταίο αγώνα μπάσκετ θα πανηγυρίζαμε τουλάχιστον την παραμονή..
Ο σύλλογος δεν είναι προεκλογικό βάθρο για κανέναν...Ο σύλλογος ανήκει στο κόσμο του και καλά θα κάνουν όσοι τον διοικούν στο σύνολο του, να το καταλάβουν άμεσα πριν να είναι αργά...