Από σήμερα εγένετο "Άγγελος Ράμφος"

Για εμάς και την οπαδική ζωή που διαλέξαμε δεν υπάρχουν διακοπές, δεν υπάρχουν "διαλείμματα", δεν υπάρχουν καραντίνες. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο!!!

Μας ωθεί μια μόνιμη εγρήγορση που συνδέεται με την επιλογή μας να ταχθούμε στο πλάι της ομάδας που εκπροσωπεί την πόλη μας.
Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν και άλλα τόσα αυτά που θέλουμε να κάνουμε.
Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν, το club συνεχίζει να δρα σαν ένας υγιής ζωντανός οργανισμός. Διαφημίσεις δεν χρειάζονται. Όποιος είναι κοντά και ενδιαφέρεται το ξέρει.

Χρέος του συνδέσμου δεν είναι μόνο η παρουσία του οργανωμένου κομματιού την ώρα του παιχνιδιού.
Χρέος του συνδέσμου δεν είναι μόνο να συμμετέχει σε κοινωνικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα στην πόλη του Περιστερίου.
Χρέος του είναι να δημιουργεί συνειδήσεις και μια συγκεκριμένη νοοτροπία σχετικά με την υποστήριξη της ομάδας.
Χρέος του είναι επίσης να αποτελεί το χέρι βοηθείας σε κάθε τρικλοποδιά που μπαίνει εις βάρος του συλλόγου. Μια τέτοια τρικλοποδιά απέναντι στην ιστορία αλλά και στην διαμόρφωση της νοοτροπίας μας είναι και η ονομασία του γηπέδου ποδοσφαίρου.
Πολλοί γνωρίζουν, ελάχιστοι μιλάνε...
Αρκετοί ξέρουν τον λόγο, κανείς όμως δεν έκανε τίποτα...

Το γήπεδο ποδοσφαίρου εδώ και χρόνια έχει μετονομαστεί από "Δημοτικό στάδιο Περιστερίου" σε "Άγγελος Ράμφος".
Βέβαια η μετονομασία του γηπέδου με το όνομα αυτού του τεράστιου παίχτη που τίμησε την φανέλα της ομάδας έχει δοθεί μόνο στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, αφού στην πραγματικότητα όλοι χρησιμοποιούν την αρχική ονομασία.

Παρόλο που το όνομα του αείμνηστου Άγγελου Ράμφου δόθηκε επίσημα και μέσω δημοτικού συμβουλίου, στην πράξη μόνο αυτό δεν έγινε.
Η ευθύνη του δήμου για άλλη μία φορά τεράστια. Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα πως οι τοπικοί πολιτικάντηδες θυμούνται την ομάδα μόνο σε καταστάσεις προσωπικής προβολής η αν χρειαστούν καμία δωρεά για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης, έτσι ώστε να διαφημίσουν την "τεράστια" προσπάθεια που κάνουν για τους πολίτες. Η επίσημη θέση τους είναι απλά το τίποτα. Είναι η κλασική περίπτωση που συναντάμε όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε ζήτημα κομβικής σημασίας και κάθε φορά που πρέπει να παρθούν σοβαρές αποφάσεις, οι οποίες θα στεναχωρήσουν τυχόν "μεσάζοντες" η "φιλαράκια" .

Το "Λύστε τα εσείς μεταξύ σας και εμείς μετά θα μαστε οι πρώτοι..." πάλιωσε, φτούρησε, δεν πιάνει άλλο. Τα τσιράκια που έχετε σκορπίσει παντού -ανάμεσα στις ομάδες μας- για να δημιουργούν διχώνιες, σιγά σιγά αποκαλύπτονται και παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Το "διαίρει και βασίλευε" δεν πιάνει πλέον τόπο ανάμεσα μας. Είμαστε συνειδητοποιημένοι σε συνολικό επίπεδο, είμαστε υποψιασμένοι και κυρίως είμαστε ένα. Πλέον εμείς περιμένουμε απαντήσεις και απαιτούμε πράξεις!!!
Σας δώσαμε το πάτημα...Κάντε αυτό που πρέπει!!!

Υγ1. Ο ΛΑΟΣ της ομάδας μίλησε και όταν μιλάει ο ΛΑΟΣ εσείς θα πράττετε. Από την νέα χρονιά φροντίστε (ΠΑΕ, ερασιτέχνης και Δήμος) όταν θα αναφέρει ο οποιοσδήποτε το γήπεδό μας να το λέει με το σωστό όνομα...

Υγ2. Αν δεν μπορούν αυτοί που κατέχουν οποιαδήποτε θεσμική θέση στον σύλλογο (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ερασιτέχνες, υπεύθυνοι τμημάτων, παλαίμαχοι, προπονητές, υπάλληλοι κλπ) να λειτουργήσουν με τον ίδιο γνώμονα και με κοινό στόχο, τότε θα τους βάλουμε εμείς να το κάνουν. Ο χρόνος που χάθηκε είναι πολύς. Σας στείλαμε προσωπικά την επίσημη θέση του club πριν 2 μήνες. Περιμέναμε από ΟΛΟΥΣ σας μια καλύτερη αντιμετώπιση και μια καλύτερη διάθεση.
Θα κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα. Ως δείγμα καλής θέλησης για μια ενιαία και όχι ετεροχρονισμένη προσπάθεια.

40 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN