ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - βόλος 19:30 (15/5/2021)

 

Δεδομένης όλης της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα με την πανδημία, μείναμε μακριά απο τα τσιμέντα που μεγαλώσαμε, τα γήπεδα και τις εκδρομές, μακριά απο τα Σαββατοκύριακα που μας δίνουν οξυγόνο. 

 

Η κατάσταση της ομάδας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε στην αρχή χρονιας και φτάσαμε σε σημείο να μιλάμε μέχρι και για υποβιβασμο. Δυστυχώς ένας λόγος, που προστίθενται στους πολλούς, όπου η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την θέση, είτε αγωνιστικά είτε έξω αγωνιστικά, είναι που δεν είμασταν και εμείς στα κάγκελα κάθε Κυριακή. Φυσικά και τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. 

 

Δεδομένου όπως έχουν τα πράματα, και τελειώνοντας αγωνιστικά μια κακή χρονιά, τα αφήνουμε όλα στην άκρη για λιγο και στον τελευταίο αγώνας της χρονιάς να είμαστε όλοι εκεί που χτυπάει η καρδιά μας πιο δυνατά απο ποτέ.

 

Καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας, το Σάββατο, έξω από το γήπεδο για να δούμε την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ όλοι μαζί. Να ξανανιώσουμε όλα εκείνα τα συναισθήματα που μας έχουν λείψει τόσο πολύ. Να τραγουδήσουμε και χοροπηδησουμε ξανά, να μιλήσουμε για την ομάδα και να πιούμε τις μπύρες μας αγκαλιά. Να ξαναζήσει ο πεζόδρομος ημέρα αγώνα υπο φυσιολογικές συνθήκες. 

 

Να κάνουμε ένα ζέσταμα για αυτά που θα ακολουθήσουν, σε λίγες ημέρες, στα 98 χρόνια της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ!!

 

Ο σύνδεσμος έχει ετοιμάσει στην κερκίδα ωραία πράγματα, εσύ απλά θα πάρεις την παρέα σου και θα κατηφορίσεις εκεί που Πρέπει

Στον σύνδεσμο υπάρχουν λίγα κομμάτια απο τα καινούρια κοντομάνικα, όπως και τα καινούρια αυτοκόλλητα. Τα εξαφανίζουμε.. 

 

Σας περιμένουμε όλους..ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ..!!  

 

Υγ1. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ!! 

 

Υγ2. Αύριο συμμετέχουμε όλοι στην αιμοδοσία στο Μαζαράκη. 

 

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

 

FENTAGIN 1980