ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!

Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - λάρισα 16:45 (30/11/2019)

Σαν σήμερα, 11 χρόνια πριν φεύγουν 3 παιδιά από την οικογένεια των Fentagin. O ΣΑΣΑΣ, ο ΜΙΛΤΟΣ και ο ΜΗΤΣΟΣ κάνουν το τελευταίο τους ταξίδι για το κλαμπ του παραδείσου.

Οι πορείες μας, οι μάχες μας στους δρόμους και οι παρουσίες μας στα γήπεδα είναι αφιερωμένες σε όλα τα αδέρφια που μας άφησαν νωρίς. Ποτέ δεν τους ξεχνάμε, μόνο τους τιμάμε και τους τραγουδάμε..

Αύριο στο κλειστό η παρουσία μας και η κερκίδα μας είναι αφιερωμένη σε αυτούς. Αύριο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Αύριο στο κλειστό φωνάζουμε πιο δυνατά για τα αδέρφια μας που βρίσκονται ψηλά..!!

Υγ. Mε τις μνήμες ακόμα νωπές από τις πρόσφατες καταστροφές στη Μάνδρα και το Μάτι, βλέπουμε τη γειτονική Αλβανία να δίνει τον δικό της αγώνα, προσπαθώντας να μαζέψει τα συντρίμμια ενός σεισμού που άφησε πίσω του δεκάδες νεκρούς, ενώ εκατοντάδες είναι οι τραυματίες και οι αγνοούμενοι. 
Η καταστροφή και ο ανθρώπινος πόνος δεν γνωρίζουν σύνορα και αυτόν τον πόνο δεν αξίζει κάνεις να τον ζει.

Με τους γείτονες Αλβανούς, είμαστε συμπολίτες, είμαστε αδέρφια, δουλεύουμε μαζί, πολεμάμε μαζί. Είμαστε μαζί στις πλατείες, ενωμένοι στις πορείες, μαζί στις εκδρομές και τραγουδάμε αγκαλιά μαζί στα πέταλα. Eκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη μας σε όσους παλεύουν για να ξαναχτίσουν τις ζωές τους.

Ως σύνδεσμος έχουμε δείξει πολλές φορές την συμπαράσταση μας σε διάφορα κοινωνικά θέματα, έτσι και τώρα η στήριξή μας είναι δεδομένη. Αύριο στο κλειστό συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης (ρούχα, φάρμακα, κουβέρτες, παπούτσια) τα οποία θα διατεθούν στους πληγέντες. Καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει την κίνηση αυτή του συνδέσμου για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

ΟΠΑΔΟΣ σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ σημαίνει ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ