ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - hapoel jerusalem

Το ευρωπαϊκό ταξίδι μας έφτασε στο τέλος του για φέτος. Στην αρχή της σεζόν, πολλοί δεν πίστευαν οτι θα φτάσουμε ως εδώ και άλλοι ακόμα δεν το είχαν καταλάβει. Εμείς ξέραμε καλά ότι το όνομα του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι μεγάλο και η φανέλα του ακόμα πιο βαριά.

Κοιτάξαμε στα μάτια ομάδες με τεράστια μπάτζετ και ομάδες που θεωρούνταν μεγαθήρια. Αποκτήσαμε εμπειρίες για το μέλλον, όχι μόνο η ομάδα αλλά και εμείς που ταξιδέψαμε μαζί της. Κάτι πρωτόγνωρο για εμάς αφού μέσα σε λίγους μήνες πραγματοποίησαμε 2 ταξίδια στην Ευρώπη. Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε με ανυπομονησία για τα επόμενα.

Χθες η ομάδα έπαιζε στους "16" του champions league και κοίταξε στα μάτια ένα απο τα φαβορί για τον τίτλο. Ο αποκλεισμός δεν μας λέει και πολλά γιατί αυτή η ομάδα έδειξε οτι δεν έχει ταβάνι. Είναι έτοιμη στο μέλλον να πετάξει ψηλά και να γράψει νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία. Αυτό που μας στεναχώρησε είναι οτι δεν μπορούσαμε να δούμε την ομάδα, που ακολουθήσαμε τόσα χρόνια σε ολη την χώρα, αυτό τον γίγαντα που όταν ήταν λαβωμένος δεν τον αφήσαμε στιγμή, απο κοντά σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

Εμείς όμως ήμασταν ξανά εκεί. Τα σύμβολα μας στην θέση τους και εμείς απέξω. Δεν μπορούσαμε να λείπουμε, δεν μπορούσαμε να αφήσουμε την ομάδα μόνη της.

Στον ευρωπαϊκό χάρτη επιστρέψαμε ξανά και το κατάλαβαν καλά. Ήρθαμε για να μείνουμε, και ομάδα και κόσμος είναι έτοιμοι να το ξαναζήσουν. Το μυαλό τώρα στο πρωτάθλημα, νίκες μέχρι το τέλος, για να κατακτήσουμε την υψηλότερη θέση.

ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

40 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN