ΣΥΝΕΧΙΖΟΥME ΔΥΝATA..!!

Ως οπαδοί και ενεργά μέλη της κοινωνίας, συχνά τοποθετουμαστε σχετικά με τα κοινωνικοπολιτικά θέματα που μας αγγίζουν.

Έτσι και χθες, σηκώθηκε πανό με αφορμή τα σχόλια πολιτικων προσώπων για τα ίδια τα μέλη της κοινωνίας που οραματίζονται να εκπροσωπήσουν. Σκουριασμενες αντιλήψεις που αναπαράγουν έμφυλο ρατσισμό (γυναίκα-νοικοκυρά), έρχονται να " κολλήσουν " στις προηγούμενες υποτιμητικές αναφορές σχετικά με ταξικούς διαχωρισμούς (ψυκτικοι Περιστερίου) και κοινωνικές ανισότητες.

Σε τέτοιας παστας ανθρώπους δίνουν βήμα οι εκπρόσωποι της πολης μας, προσβάλλοντας και βρωμιζοντας τη γειτονιά και το κλειστό μας..!!

Ειδικότερα όσον αφορά στο κλειστό, για πολλοστή φορά αναγκαζόμαστε να αναφερθούμε στο θέμα των παραχωρήσεων των γηπέδων μας για εκδηλώσεις τελείως άσχετες με την ομάδα και γενικά με τον αθλητισμό. Για πολλοστή φορά ο ένας μας παραπέμπει στον άλλον, ενώ όλοι τους αποποιούνται τις ευθύνες τους. Για πολλοστή φορά είμαστε απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι με τη στάση των εκπροσώπων του δήμου απέναντι στην ομάδα μας, μια ομάδα που σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (το πόλο έμεινε μέχρι και "άστεγο") αποτελεί ζωντανή διαφήμιση της ΠΟΛΗΣ σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ εκείνοι συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα σε κάθε ανάγκη που έχει ο σύλλογος (χώρους, ακαδημίες, προβολή ομάδων κτλ). Για πολλοστή φορά θα σας πούμε...ότι τα "σπίτια" μας είναι αφιλόξενα σε κάθε είδους εκδηλώσεις που δεν έχουν σχέση με την ΚΑΨΟΥΡΑ μας.

Θα μας βρίσκετε ΠΑΝΤΑ απέναντί σας, όποτε κι αν επιχειρείτε να μαζεύετε στην ΠΟΛΗ ΜΑΣ πολιτικά παράσιτα και λοιπές σαβούρες..