3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου " Για όσους έφυγαν νωρίς "

Η καθιερωμένη εκδήλωση "ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ" στο τέλος κάθε σεζόν έχει ξεχωριστή σημασία για όλους μας. Μετά την περσινή ματαίωση λόγω της πανδημίας έπρεπε φέτος να γίνει κάτι ξεχωριστό που θα έδινε σε όλους μας ενα ιδιαίτερο νόημα.

 

Έτσι μετά από χρόνια αποφασίσαμε να υπάρχουν, εκτός απο το τουρνουά και τις βραβεύσεις, δραστηριότητες και για τα παιδιά των μελών μας όπως είχε γίνει και παλαιότερα σε φεστιβάλ. Το στοίχημα ήταν μεγάλο όπως και οι ευθύνες βέβαια. Παρόλα αυτά δεκάδες μικροί και μικρές FENTAGIN μας έκαναν την τιμή μαζί με τους γονείς τους να έρθουν σε μια κυριολεκτικά δύσκολη ημέρα λόγω αφόρητης ζέστης. 

 

Έπαιξαν στα φουσκωτά, έγραψαν στα χαρτόνια τις λέξεις ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και FENTAGIN , έτρεξαν, γέλασαν, πήραν τα δώρα τους, είδαν από κοντά τον Ουμπι, τον Μπριτο και τους Μαντζαραιους και στο τέλος διέκοψαν και τον ημιτελικό του τουρνουά κάνοντας πέσιμο με νερομπομπες. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΑ και περήφανα όπως θέλουμε να μεγαλώνουν τα παιδιά της γειτονιάς μας.

 

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν και υποσχόμαστε πως θα έρθουν ακόμα καλύτερες, περισσότερες και χαρούμενες τέτοιες στιγμές για τα Φενταγινάκια μας..!!

 

Υγ. Στο σύνδεσμο έχουν μείνει λίγα κομμάτια απο τα καινούρια κοντομάνικα/πόλο. Τα εξαφανίζουμε. Επίσης υπάρχουν αιτήσεις για τα διάρκειας της νέας σεζόν. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις..!! 

 

ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ 

 

FENTAGIN 1980